• Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου
paralies androsparalies andros

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αρχική / Ποιοι είμαστε;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Τα Aktio Studios είναι μια μονάδα φιλοξενίας στην Άνδρο που λειτουργεί όλο το χρόνο παρέχοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να επιλέξει τον χώρο της διαμονής του μεταξύ ευρύχωρων δωματίων και διαμερισμάτων, τα οποία είναι όλα κλιματιζόμενα ενώ διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη θάλασσα.


Είναι τοποθετημένο σε ένα ήσυχο περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από αρωματικές μπουκαμβίλιες, ενώ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την απεριόριστη θέα της θάλασσας στον φροντισμένο κήπο υπό τη φυσική σκιά που δημιουργούν οι πανέμορφες μουριές. Μακριά από τον θόρυβο και την κίνηση του λιμανιού, αλλά ταυτόχρονα σε μικρή απόσταση από το Γαύριο, μόλις 300 μέτρα, η πρόσβαση είναι γρήγορη και εύκολη για τον επισκέπτη αφού μπορεί να φθάσει πεζός, διασχίζοντας τον κεντρικό επαρχιακό δρόμο για την Χώρα.


Η παραλία Βάρδια που βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων από τα Aktio Studios, είναι η πρώτη στάση για να απολαύσετε την υπέροχη θάλασσα της Άνδρου, ενώ οι οργανωμένες παραλίες του Αγίου Πέτρου και της Χρυσής Άμμου είναι οι αμέσως εγγύτερες επιλογές για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και της καλοκαιρινής διασκέδασης στην άμμο. Απολαύστε το πρωινό σας στο φιλόξενο εσωτερικό κοινόχρηστο χώρο με το άνετο καθιστικό ή λάβετε μία ανάσα δροσιάς στον κήπο του συγκροτήματος διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο, χαλαρώνοντας στη όψη του απέραντου γαλάζιου της θάλασσας που ξεδιπλώνεται μπροστά σας.


Για τον επισκέπτη που επιθυμεί να είναι πάντα συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και η χρήση της τεχνολογίας είναι απαραίτητη ακόμα και στις διακοπές του, η λειτουργία ασύρματου δικτύου σύνδεσης σε όλους τους χώρους του συγκροτήματος καλύπτει τις επαγγελματικές ανάγκες αλλά και τις προσωπικές του ανάγκες.


Εάν πάλι επιλέξετε να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο, η στάθμευση δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί. Τα Aktio Studios διαθέτει ιδιωτικό χώρο ώστε ο επισκέπτης να αποφορτιστεί από την έγνοια του παρκαρίσματος αλλά και της προστασίας του οχήματός του.


Εσείς πότε θα ταξιδέψετε στο πιο όμορφο νησί των Κυκλάδων; Κλείστε τις ημερομηνίες και εμείς θα σας καλωσορίσουμε!